Verdien meer met auteursrechten

Maak slim gebruik van je intellectuele eigendom.
Onze klanten verdienen gemiddeld 10.000 € per jaar extra.
Hoeveel meer kan jij verdienen?
Vrijblijvende inschatting

Wat doet Innovation Shelter

Innovation Shelter is ontstaan uit onze passie voor auteursrechten. Door hier slim gebruik van te maken kan je als bedrijfsleider een pak meer verdienen met je creatieve werk. En daar valt meer onder dan dat je misschien denkt. Van broncode tot presentatiemateriaal. Slechts weinig bedrijfsleiders zijn zich hiervan bewust en laten zo dus ieder jaar een mooie som geld liggen.

Innovation Shelter helpt je om privé een hoger netto inkomen over te houden van de bruto omzet die je factureert aan je klanten. En dit jaar na jaar na jaar...

Hoe werkt het

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Berekening hoger netto jaarinkomen
Vrijblijvende offerte
Implementatie door Innovation Shelter
Geniet permanent van meer netto inkomen
Meer informatie
Ons verhaal

Ons verhaal

Innovation Shelter is een initiatief van Stan De Vocht.
Stan heeft zowel de academische bagage als de praktijkervaring om van hem dé expert in intellectuele eigendom te maken. Hij is ondertussen al meer dan 10 jaar professioneel actief in de sector van de intellectuele eigendomsrechten.

In zijn persoonlijke contacten met ondernemers merkte hij dat velen zich nog onbewust zijn van de opportuniteiten (en de valkuilen) van intellectuele eigendom. Stan’s missie is dan ook om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om de intellectuele eigendom die ze in handen hebben te valoriseren.

 • Master in de Rechten - UGent (2005 – Cum Laude)
 • ManaMa in Intellectuele Eigendom - HUB (2008 – Cum Laude)
 • Manager IP & Technology Transfer @iMinds
 • Innovation Manager @imec
 • Oprichter Creative Shelter (freelancers) en Innovation Shelter (ondernemers)
 • >10 jaar praktijkervaring in de sector intellectuele eigendomsrechten

Zij genieten nu al van een hoger inkomen

 • Ik ontdekte Innovation Shelter via een bevriende developer. Ik was er zelf nooit opgekomen om op die manier aan fiscale optimalisatie te doen. Het idee erachter leek me uitermate interessant en na een video call met mijn boekhouder en Stan was ik helemaal overtuigd. Mijn investering in Innovation Shelter heeft mij al een flinke som opgebracht. Jan Deschuttere - zaakvoerder Codinc
  Jan Janssen Testimonial
 • Op het einde van de rit hou ik meer over aan mijn werk dankzij die auteursrechten. Maar het is meer dan dat: ik heb ook de gemoedsrust dat alles juridisch in orde is. Dat op zich is goud waard.
  Bert Vanden Broeck - zaakvoerder Alph Studios
 • Met Innovation Shelter heb ik eindelijk een manier gevonden om een faire vergoeding te krijgen voor de creatieve meerwaarde die ik creëer in mijn bedrijf. Via auteursrechten kan ik op een makkelijke en legale manier mijn ideeën in inkomsten omzetten. Hans Buyse - zaakvoerder PIMPZ
  pimpz

Start vandaag al met het optimaliseren van je inkomsten

Neem vrijblijvend contact met ons op, tijdens een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe we te werk gaan en hoeveel je precies kunt optimaliseren aan de hand van auteursrechten. 
Ik wil meer weten